Concept profiel

/Concept profiel
Concept profiel 2018-01-25T15:24:32+00:00

In het jaar 1988


In het jaar 1988 deed de heer. P.J.H. Ophoff zijn intrede als derde generatie, zoon van de heer P.A.T. Ophoff.
pjh-ophoff

+/- 40 medewerkers


Bennink Klimaattechniek is een zelfstandig opererend familibedrijf, gevestigd op de Asterweg 7 te Amsterdam. Met +/- 40 medewerkers staan wij dagelijks in voor flexibiliteit, innovatie en kwaliteit van klimaattechnische installaties voor zowel de zakelijke markt als voor onze particulieren klanten. Onze werkwijze is sterk gericht op samenwerking, waarbij geldt: afspraak is afspraak! Wij nemen onze klanten zorgen uit handen en we werken met heldere, duidelijke stappenplannen. Onze communicatie is glashelder. Onze mensen zijn gespecialiseerd in onderhouds- en renovatiewerkzaamheden en gewend te werken in woningen die bewoond zijn of bedrijfspanden die in gebruik zijn tijdens de werkzaamheden.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle