Consumenten

/Consumenten diensten
Consumenten diensten2017-02-17T09:34:31+00:00

Altijd de ideale temperatuur

Wij zorgen dat u altijd geniet van een aangename temperatuur in huis. Zonder zorgen en zo zuinig mogelijk, zodat u geld bespaart op uw energiekosten.

Verwarmen en koelen

Bennink Klimaattechniek adviseert, installeert en pleegt onderhoud. Waar heeft u behoefte aan? Wij laten u zorgeloos genieten van een warm huis en warm water. In de zomermaanden koelen we uw woning met professionele airconditioning.

Geldbesparende airconditioning

Wat we bieden? Cv-ketels en installaties van topmerken. Onze airconditioning is zuinig en daardoor geldbesparend. Ten slotte kunt u bij ons terecht voor loodgieterswerk en de installatie van sanitair. Meer weten over onze diensten? Neem direct contact op. We horen graag van u!


Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle