Consument

//Airconditioning
Airconditioning2017-02-17T09:33:22+00:00

Moderne airco: koelt, filtert en verwarmt!

airco-inhuis

Airconditioning koelt de temperatuur. Een moderne airco doet meer. Een goede airco zuivert, filtert en ontvochtigt de lucht. Het resultaat? Het hele jaar aangename, koele en zuivere lucht in uw woning.

Meer warmtebronnen = warmere woning

Steeds meer mensen kiezen voor airconditioning in hun woning. Dat komt doordat de zomers heter worden, maar ook vanwege een toenemend aantal warmtebronnen in huis. Denk bijvoorbeeld aan: computers, printers of vaatwasmachines. Onze airco’s zorgen voor een ideale luchtvochtigheid en temperatuur. Het gevolg? U ademt vrijer, slaapt beter en voelt zich prettiger.

Airco’s die lucht zuiveren en ontvochtigen

Behalve dat onze airconditioningsystemen koelen en ontvochtigen, zuiveren de airco’s ook de lucht. Wist u dat fijnstof schadelijk is voor uw luchtwegen? Fijnstof ontstaat door het verkeer, maar bijvoorbeeld ook door printers. Met een goede airco ademt u voortaan uitsluitend zuivere lucht in. U voelt zich daardoor prettiger in uw eigen huis.

Airconditioning voor schone lucht

Wilt u in uw woning altijd de ideale temperatuur? Gezuiverde, koele en schone lucht inademen? Kies dan voor onze geavanceerde airco’s.
Neem contact op, een van de klimaatspecialisten van Bennink geeft u graag een vrijblijvend en toegespitst advies op uw situatie.

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle