Consument

///Airconditioning Koudwatersysteem
Airconditioning Koudwatersysteem2017-02-17T09:33:09+00:00

Airconditioning Koudwatersysteem

Een koudwatersysteem zorgt voor een aangenaam klimaat in de woning. De temperatuur verandert geleidelijk. Alleen het perfecte klimaat wijst op de aanwezigheid van een airconditioner.

Hoe werkt een koudwatersysteem?

Een koudwatersysteem werkt met een koelunit. Deze staat meestal op het dak van de woning. Koud water transporteren we naar de binnenunits van de te koelen ruimtes. Wist u dat we meerdere slimme oplossingen hebben voor diverse soorten woningen? Al deze oplossingen kunnen we uivoeren met een filter voor luchtreiniging.

Voordelen koudwatersystemen

koudwatersystemen

Een koudwatersysteem onderscheidt zorgt voor een geleidelijke aanpassing van de temperatuur.
Ander voordeel: voordeel eenvoudige uitbreiding van het systeem. Er kunnen zonder al te veel problemen meer binnenunits aangesloten worden. En wilt u nog meer energie en geld besparen? Uitgevoerd met warmtepomp koelt de installatie niet alleen, maar zorgt ze ook voor behaaglijke warmte.

Uitgevoerd met warmtepomp koelt de installatie het gebouw of productieruimte niet alleen, maar zorgt  ze ook voor behaaglijke warmte.

Aangenaam binnenklimaat voor u?

Ook u kunt een aangenaam binnenklimaat en een lagere energierekening realiseren.
Welke airco past het best bij u?
Onze ervaren adviseurs luisteren graag naar uw wensen en kijken naar uw specifieke situatie.
Zo komen we snel tot een waardevol advies voor uw woning.

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle