Consument

//Sanitaire installaties
Sanitaire installaties2017-02-17T09:34:15+00:00

Sanitaire installaties

Sanitair installaties

Een nieuwe badkamer installeren of een bestaande badkamer renoveren? Sanitair installeren is één van onze expertises. Neem contact op, dan realiseren we uw droombadkamer!

Smaakvolle luxe badkamers

Bennink Klimaattechniek staat voor kwaliteit. Voor de zakelijke markt en consumenten realiseren wij al jarenlang luxe badkamers. Wat is uw smaak? Welk sanitair past in uw woning? Samen bekijken we hoe we uw wensen kunnen realiseren.

Innovatieve oplossingen

Ook als u een beperkt budget, of beperkte ruimte heeft, vinden we innovatieve oplossingen. Onze jarenlange ervaring werkt in uw voordeel. Direct een vrijblijvende offerte? Een andere badkamervraag? Neem contact op, onze badkamerexperts staan voor u klaar!

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle