Referenties Bennink Klimaattechniek

/Referenties Bennink Klimaattechniek
Referenties Bennink Klimaattechniek2017-02-17T09:27:28+00:00

Referenties Bennink Klimaattechniek

Uit meer dan 150 jaar praktijkervaring, hebben wij een overzicht samengesteld, van projecten waarbij Benink Klimaattechniek betrokken is geweest in de uitvoeringen en realisatie.

danzigerkade-221-272-183

Om u een juiste indruk te geven wat Bennink Klimaattechniek ook voor u kan betekenen hebben wij een deel van onze projecten op onze website geplaatst zodat u snel een indruk krijgt wie wij zijn en wat wij ook voor u kunnen betekenen bij de realisatie van uw project. Of het nu om nieuwbouw, renovatie of kleine aanpassingen gaat wij zijn graag uw partner bij het realiseren van uw project.

Onze klanten zijn particuliere en zakelijke opdrachtgevers die we vanaf het kleinste onderhoudsklusje tot planmatig onderhoud, complete verbouwingen en renovatie en (kleinschalige) nieuwbouw van dienst zijn.

Onze werkwijze is sterk gericht op samenwerking, waarbij geldt: afspraak is afspraak! Wij nemen onze klanten zorgen uit handen en we werken met heldere, duidelijke stappenplannen. Onze communicatie is glashelder.

Onze mensen zijn gespecialiseerd in onderhouds- en renovatiewerkzaamheden en gewend te werken in woningen die bewoond zijn of bedrijfspanden die in gebruik zijn tijdens de werkzaamheden.

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle