Danzigerkade 23Amsterdam2017-02-17T09:28:19+00:00

Danzigerkade 23 Amsterdam

 

Opdrachtgever: Houthaven Beheer

Oplevering: 2010

Opdracht:
Leveren en monteren van de totale klimaatinstallatie zoals centrale verwarming, individuele koeling middels een VRF systeem met diverse binnen delen en een complete gebalanceerde ventilatie middels een constant volume systeem. Eveneens is het gehele riolering en waterleiding systeem door Bennink Installatietechniek aangelegd en zijn alle sanitaire onderdelen door ons geleverd en gemonteerd.

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle