Diesel Amsterdam2017-02-17T09:36:01+00:00

Diesel Amsterdam

 

Opdrachtgever: Herenbouw BV

Oplevering: 2013

Opdracht:
Bestaande uit een luchtwarmtepomp voor hoofdverwarming en -koeling. Het is zo ontworpen dat de temperatuur per ruimte individueel regelbaar is. Er zijn HR ketels toegepast die door middel van vloer-verwarming het transmissieverlies van de glasgevels opvangt. Verder komt er een gebalanceerd ventilatie- systeem met warmte-terugwinning in de nieuwbouw. Hierbij gebruiken we de afblaaslucht van de ventilatie om de lucht-warmtepomp een hoger rendement te geven.
Wij hebben een duurzame bivalente installatie toegepast.
Installatie
We passen hier een duurzame bivalente installatie toe

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle