Hoofdkantoor Diesel2017-02-17T09:29:27+00:00

Referentie: Hoofdkantoor Diesel

 

Voor het nieuwe Hoofdkantoor Diesel in Amsterdam ontwerpt, levert en monteert  Bennink Klimaattechniek de complete werkbouwkundige en sanitaire installatie.

diesel-amsterdam

We passen hier een duurzame bivalente toe. Deze bestaat uit een luchtwarmtepomp voor de hoofdverwarming en- koeling. Deze is zo ontworpen dat de temparatuur per ruimte individueel regelbaar is. Tevens zijn er HR ketels toegepast die door middel van vloerverwarming het transmissieverlies van de glasgevels
opvangt. Verder komt er een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning in de nieuwbouw. Hierbij gebruiken we de afblaaslucht van de ventilatie om de luchtwarmtepomp een hoger rendement te geven.

 

Het bijzondere van dit project is de snelheid waarbinnen het van A tot Z gerealiseerd moet worden. Dit vergt maximale inzet van alle partijen. Tevens is bij dit project de gebruiker vanaf het begin betrokken geweest waardoor zijn wensen direct kunnen worden verwerkt en meegenomen in de bouw.

Door de uitstekende samenwerking wordt de oplevering van dit fantastisch project op een toplocatie in acht maanden tijd gerealiseerd.

 

 

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle