Hotel Golden Tulip Amsterdam

Hotel Golden Tulip Amsterdam2017-02-17T09:36:10+00:00

Hotel Golden Tulip

 

Opdrachtgever: Hotel Golden Tulip

Oplevering: 2012

Opdracht:
Leveren en monteren van de totale klimaatinstallatie zoals koeling en verwarming voor de 249 kamers middels, een VRF systeem. Koeling en verwarming voor de algemene ruimtes, bar en restaurant. Gebalanceerde ventilatie middels een constant volume systeem. De complete drinkwater installatie, inclusief warmwaterbereiders en drukverhoging. Blusmiddelen inclusief haspelkasten en droge blus leidingen. Hoofd riolering ten behoeve van alle kamers, en het restaurant.

Parkeergarage:

Ventilatie, inclusief Co²/LPG detectie.
Installatie
We hebben hier een totale klimaatinstallatie toegepast

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle