Voormalig Gemeentewerf Hilversum2017-02-17T09:30:05+00:00

Voormalig Gemeentewerf te Hilversum

 

Opdrachtgever: Croon Elektrotechniek

Oplevering: 2012

Opdracht:
Herontwikkeling van het voormalig gemeentewerf in Hilversum, Behoud van het industriële karakter van de gebouwen hebben wij een compleet nieuw gebalanceerd ventilatie systeem met warmteterugwinning geïnstalleerd. Hiermee wordt de aangezogen buitenlucht voorverwarmd.

Voor de verwarming van dit pand hebben wij een warmtepomp/koelaggregaat geïnstalleerd met een CV ketel als bij verwarming, inclusief vloerverwarmingsinstallatie, waterleidingen, riolering, sanitair en brandslang haspels geleverd en gemonteerd.

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle