Batjanstraat 82-84 Amsterdam2017-02-17T09:43:37+00:00
Batjanstraat 82-84 Amsterdam

Batjanstraat 82-84 Amsterdam

 

Opdrachtgever: Bouwers van Braam Minnesma

Oplevering: 2015

Opdracht:
De klaslokalen van het voormalige schoolgebouw aan de Batjanstraat 82-84 zijn verbouwd tot woningen. Bennink heeft de ins3allatie van de individuele CV-installaties, MV-installatie voor zijn rekening genomen.

Ook hebben wij een complete nieuwe gasleidingnet naar de woningen aangelegd. De bijeenkomstruimte is voorzien van een CV-installatie en mechanische ventilatie. Het mechanische ventilatiesysteem werkt geheel zelfstandig en gaat meer ventileren namate de luchtvervuiling toe neemt.

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle