Service -Onderhoud & Beheer

/Service -Onderhoud & Beheer
Service -Onderhoud & Beheer2017-02-17T09:32:30+00:00

 

Bennink Service -Onderhoud & Beheer

Is een bedrijfsonderdeel van Bennink Klimaattechniek. Dit bedrijfsonderdeel is verantwoordelijk voor service, onderhoud en beheer van alle geleverde systemen. Onze professionele medewerkers – die jarenlang aan het bedrijf verbonden zijn – beschikken over uitgebreide vakkennis en een groot gevoel voor service.

Met het afsluiten van een onderhoudscontract bij Bennink Service & Onderhoud BV, verzekert u zich van een jarenlange storingsvrije werking van de apparatuur. De vorm van dit contract hangt af van uw wensen en de geplaatste apparatuur of systemen.

 


{rsform 9}

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle