Service & Onderhoud

Tips voor Veiligheid2017-02-17T09:35:00+00:00

Tips voor veilig en comfortabel gebruik van de cv-installatie:

1

Sluit ventilatieroosters nooit af.
Een gebrek aan ventilatie kan levensgevaarlijk zijn!
Met name bij open gastoestellen die hun verbrandingslucht halen uit de ruimte waar het toestel staat of hangt is dit levensgevaarlijk.


2

Het is heel belangrijk om goed te ventileren en zo de kans op koolmonoxidevergiftiging te voorkomen.
Daarnaast is het zo dat de droge lucht van buiten makkelijker en sneller te verwarmen is dan de vochtige lucht die u zonder goed te ventileren binnen hebt.
Ventileren is dus veiliger en zuiniger.


3

Isoleer in onverwarmde ruimten (kruipruimte, bergzolder, garage) de cv-leidingen. Draai bij vorst alle radiatoren een beetje open om bevriezing van leidingen te voorkomen.


4

Stel bij strenge vorst de thermostaat niet lager in dan 17º C.
Daarmee voorkomt u bevriezing van de leidingen. Laat ‘s nachts uw verwarming aan.


5

Door ‘s nachts uw verwarming op 17 graden te zetten, zorgt u ervoor dat uw CV-ketel er ‘s ochtends minder moeite mee heeft om uw woning op een aangename temperatuur te brengen.
Hiermee bespaart u energie en voorkomt u kans op storingen aan uw ketel.


6

Om de kans op storingen te beperken, is het verstandig om uw CV-ketel jaarlijks te laten controleren. Hiermee voorkomt uw storingen en onverwachte kosten.


Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle