Storingen

/Storingen
Storingen2017-02-17T09:32:43+00:00

Bennink Service & Onderhoud

Maakt onderdeel uit van Bennink Klimaattechniek.

Dit bedrijfsonderdeel is verantwoordelijk voor service, onderhoud en beheer van alle geleverde systemen. Onze professionele medewerkers – die jarenlang aan het bedrijf verbonden zijn – beschikken over uitgebreide ervaring, vakkennis en een groot gevoel voor service. Bovendien staat scholing bij Bennink Klimaattechniek hoog in het vaandel.

Door permanente bijscholing van onze medewerkers zijn zij bekend met allerlaatste toegepaste technieken en veel voorkomende storingen. Mede door deze inzet kunnen storingen tot een minimum beperkt worden.

Onderhoudscontract

Met het afsluiten van een onderhoudscontract bij Bennink Service & Onderhoud, verzekert u zich van een jarenlange storingsvrije werking van uw apparatuur. De vorm van dit contract hangt af van uw wensen en de geplaatste apparatuur of systemen.

Wij vertellen u graag meer

Laat hier uw gegevens achter  en ontvang vrijblijvend een prijsopgave voor een onderhoudscontract voor de door u gewenste apparaten.


* zijn verplichte velden

{loadposition ChronoII}

 

 

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle