Zakelijke markt

Sanitaire installaties2017-02-17T09:30:56+00:00

Sanitaire installaties

Bennink Klimaattechniek realiseert sanitaire installaties in uw bedrijf, hotel of instelling. Luxe of eenvoudig? Wij zorgen ervoor. Ook voor al uw loodgieterswerk schakelt u ons in.

Sanitaire installaties voor bedrijven en instellingen

Bennink Klimaattechniek heeft ruime ervaring in het realiseren van sanitaire installaties. Wilt u nieuwe badkamers of sanitaire opstellingen? We hebben veel projecten succesvol gerealiseerd. We werken voor scholen, hotels en bedrijven. Wat kunnen we voor u betekenen?

Vakspecialisten met verstand van leidingen

Behalve dat we alles weten van de installatie van sanitair, voeren we ook loodgieterswerkzaamheden uit. Van een lekkende kraan tot rioolonderhoud: wij staan voor u klaar. Ten slotte hebben onze vakspecialisten ook verstand van water- en gasleidingen.

Heeft u een klein probleem of juist een groot project? Neem contact op: we horen graag wat we voor u kunnen betekenen!

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle