Als servicemonteur utiliteit voer jij zelfstandig service- en onderhoudswerkzaamheden uit aan gebouw gebonden installaties zoals ketelhuizen, luchtbehandelingskasten, gebouwenbeheersystemen en koelsystemen. In een goed uitgeruste en comfortabele bedrijfsbus ga je op pad naar verschillende klanten. Je bevindingen koppel je terug naar je collega’s op kantoor. Met jouw up-to-date kennis en op basis van een flinke portie ervaring kun jij onze klanten goed adviseren en tegelijkertijd meedenken met je collega’s op kantoor.

Wie ben jij?

De collega die wij zoeken is een proactieve en harde werker. Je voelt je  verantwoordelijk voor je werk en doet er alles aan een goed resultaat neer te zetten. Je hebt de focus op de klant en verliest daarbij het bedrijfsbelang niet uit het oog. Verder vragen we:

  • Een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 (servicemonteur) of niveau 4 (servicetechnicus).
  • Ervaring in de uitvoering van service- en onderhoudswerkzaamheden voor onder andere CV-ketels, luchtbehandelingskasten en eventueel koelsystemen.
  • Certificaat voor periodiek onderhoud of de interesse om deze te halen.
  • Je bent in bezit van rijbewijs B.
  • Je bent in bezit van een VCA-certificaat.
  • Het is een pre wanneer je in bezit bent van het F-gassen certificaat en/of STEK of je bent bereid deze te behalen.
  • Het is eveneens een pre wanneer je aanvullende vakgerichte opleidingen hebt gevolgd of bereid bent deze te volgen.

Jouw werkdag

Je start je werkdag op de werklocatie in Amsterdam of omstreden. Je staat vandaag gepland voor storingen. De eerst storing komt al binnen via de storingscoördinator. Je logt snel in op de installatie via een remote-verbinding en lost de storing op. Om 10 uur heb je een afspraak met de technische dienst van een klant om even kort af te stemmen of de laatste aanpassing brengt wat hij verwacht. Als vast aanspreekpunt weet je precies met wie je te doen hebt. De ochtend vliegt voorbij. Je stapt in de bus om de middag bij een andere klant onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Bij die werkzaamheden zie je verbetermogelijkheden. Deze stem je gelijk af met de klant tijdens een kop koffie. Morgen stem je de werkzaamheden ook al af met een andere collega en later in de maand voer je de aanpassing daadwerkelijk door bij deze klant. Alles voor een tevreden klant!

Waarom kiezen voor Bennink Klimaattechniek?

  • Bij ons vind je een gezellige en stabiele werkomgeving.
  • Je werkt samen met enthousiaste collega’s.
  • Je krijgt een mooie werkbus vol met het beste gereedschap.
  • Je salaris is conform je ervaring en opleiding.
  • Alle overige arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld conform de cao Metaal & Techniek.

Over Bennink Klimaattechniek

Bennink Klimaattechniek is al sinds 1857 actief in installaties. Natuurlijk zijn we nu een ander bedrijf dan toen. We zijn gegroeid, we zijn gespecialiseerd in klimaat technische installaties en we zijn een toonaangevende speler geworden bij de grote projecten in de zakelijke markt. In de kern is echter veel hetzelfde gebleven. Zo zijn we nog steeds een familiebedrijf waar we met ons team hard werken om het goed te regelen en onze klanten eerlijk te adviseren. Met een hecht team van zo’n 65 vakmensen zijn we dagelijks bezig met adviezen, installaties en onderhoud.

Solliciteren

Is deze functie je op het lijf geschreven? Mail dan jouw cv en motivatie naar bennink@benninkbv.nl of vul onderstaand formulier in en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Acquisitie voor deze vacature wordt niet op prijs gesteld.