Grote, zakelijke klanten

Die klanten zijn heel overigens heel divers. We werken voornamelijk voor grote, zakelijke gebouwen zoals hotels, bedrijven en kantoren, scholen en instellingen maar ook voor woningcorporaties. Kijk maar eens bij onze referenties, daar vindt u een selectie van onze opdrachtgevers door de jaren heen.

Onderhoud en renovatie

Voor de onderhouds- en renovatiewerkzaamheden werken we regelmatig in woningen die bewoond zijn of in bedrijfsgebouwen die nog gebruikt worden. Om dan succesvol het project op te leveren, moet je helder communiceren met bewoners, gebruikers en de opdrachtgever. Maar ook flexibel zijn, want het loopt altijd anders dan de planning voorschrijft. Onze mensen weten dat en kunnen ook in deze situaties hun werk vakkundig en volgens opdracht uitvoeren. Ook als ze daarvoor een beetje moeten passen en meten.

Ontwerp en advies

Zo vroeg mogelijk vakmensen aan tafel hebben, zorgt voor uitstekende resultaten bij de oplevering van een project. Precies daarom zijn we graag al in het voortraject betrokken. Dan kunnen we meedenken en onze opdrachtgever laten profiteren van de kennis en kunde hier in huis. Met adviezen bij de ontwikkeling en het ontwerpen en installeren als de uitvoering van start gaat. Wij kijken voor u naar de duurzaamheid, het rendement en het comfort dat behaald moet worden en wat mogelijk is bij het gebouw. Daar zoeken we dan de beste oplossing bij. Of adviseren u een heel andere aanpak als dat voor u beter is. Want ook dat is nou typisch Bennink.