Zakelijke Markt

/Zakelijk
Zakelijk2017-02-17T09:32:22+00:00

De kracht van Bennink, het gemak voor u!

Het is bekend dat u beter functioneert en langer presteert in een optimaal leef- en werkklimaat. Als de kwaliteit van de omgeving toeneemt, stijgt de productiviteit en het plezier in het leven.

Betere luchtkwaliteit, meer werkplezier

Wist u dat een goede luchtkwaliteit, bijdraagt aan het werkplezier? Vast wel. U werkt niet alleen prettiger, een optimaal werkklimaat verbetert ook de productiviteit. Investeer in uw onderneming, investeer in goede luchtkwaliteit!

Airco, luchtbehandeling en verwarming

U wilt optimale luchtkwaliteit, Bennink installeert de juiste producten op maat. Werkt u in een historisch grachtenpand of juist in een modern kantoorpand? Ieder pand vereist een unieke aanpak. Doordat we meerdere klimaattechnieken beheersen, bent u verzekerd van de beste oplossing voor uw bedrijf.

bennink-klimaattechniek

Bennink Klimaattechniek: installatie & service

Of het nu gaat om nieuwbouw, bestaande bouw, hoogbouw of laagbouw: u wilt eerst een helder advies. Bennink Klimaattechniek heeft alle expertise onder één dak. Wat we belangrijk vinden? Innoveren, meedenken en kwaliteit leveren. Onze goede resultaten hebben we te danken aan ons personeel. Onze ervaren vakmensen hebben de juiste opleiding en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Minder kosten, meer comfort?

U wilt kosten besparen en een comfortabele werkomgeving. Kan dat samen gaan? Wij denken van wel. Met ons duidelijke advies kunt u een goed onderbouwde keus maken. We helpen u geld besparen, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort.

Meer weten? Neem dan contact op: onze adviseurs horen graag van u!

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle