Zakelijke markt

//Airconditioning
Airconditioning2017-02-17T09:32:16+00:00

Coole airco. Koel kantoor!

Kantoorruimtes warmen op. Niet alleen door de klimaatverandering, ook door steeds meer warmtebronnen.

De oplossing?

Een goed airco systeem van Bennink Klimaattechniek!

Airco die filtert, ontvochtigt en verwarmt

thermometer

Moderne airconditioning koelt niet alleen de ruimte, maar ontvochtigt en filtert de kantoorruimte eveneens. Met een warmtepomp kan een airco zelfs verwarmen. Anders gezegd: goede airconditioning zorgt voor een optimaal werkklimaat. Een klimaat waar werknemers zich prettig voelen.

Schone lucht dankzij airconditioning

Fijnstof is niet alleen vervelend, het leidt ook tot ongewenste ziekmeldingen. En wat te denken van een verkeerde vochtigheidsgraad? Onfrisse lucht leidt tot ongemak, ergernis en zorgt voor een lagere productiviteit. Met een eersteklas airconditioning heeft uw kantoorruimte altijd de ideale temperatuur, en altijd de optimale vochtigheidsgraad. We installeren de airco snel en houden deze daarna in topconditie.

Wilt u ook voldoen aan ARBO-wetgeving? Tevreden werknemers? Kies dan voor een perfect werkend airco-systeem.

Bel direct voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle