Consument

///Geldbesparende airconditioning
Geldbesparende airconditioning2017-02-17T09:33:15+00:00

Geldbesparende airconditioning

Schone lucht en een aangename temperatuur zijn belangrijk. Hiervoor heeft u een airco nodig. Een airconditioningsysteem duur? Nee, hoor. Wij laten u ervaren dat een goede airco geld oplevert.

Prettig wonen door airco

VRV-consument

Natuurlijk schaft u een airco voor het comfort aan. U wilt prettig wonen. Leven in schone lucht, waar de temperatuur altijd aangenaam is. Onze aircosystemen zorgen hiervoor. Onze innovatieve systemen koelen, verwarmen, filteren en ontvochtigen de ruimtes.

Airconditioning: minder kosten, meer comfort

Daarnaast bespaart u geld door te investeren in een moderne airco van hoogwaardige kwaliteit.

Hoe wij dat doen? We hergebruiken de vrijgekomen warmte die vrijkomt, onze airco’s zijn daardoor veel zuiniger. Ook houden we rekening met specifieke wensen. Hoeft de kelder niet warmer dan 15 graden? We houden er rekening mee. U zult zien: dankzij onze oplossingen op maat woont u comfortabeler en bespaart u geld. Wilt u lekker leven en zuinig omgaan met energie? Wij laten graag zien hoe u geld kunt besparen met een goede airco.

Neem contact op en ontvang snel een geldbesparend advies op maat!

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle