Consument

//Loodgieterswerk
Loodgieterswerk2017-02-17T09:33:34+00:00

Loodgieterswerk

Bennink Klimaattechniek is een allround loodgietersbedrijf. Wat we doen? Alles.
Van het repareren van een kraan tot de gehele installatie van uw luxe badkamer!

Een vakman lost problemen op

Is er wat stuk? Dan wilt u dat een vakman snel uw probleem oplost. Bij ons werken ervaren loodgieters met een passie voor techniek. We hebben verstand van alle facetten van het loodgieterswerk. Bij ons werken ca 40 professionals. Om die reden is er geen klus te groot en geen project te ingewikkeld. Van het repareren van een lekkende kraan tot de aanleg en onderhoud van rioleringen.

Snelle en professionele installatie

Ook weten onze medewerkers  alles van loodgeiterswerk,  gas- en waterleidingen. Wilt u een mooie nieuwe badkamer geïnstalleerd hebben, of die lekkende kraan eens laten vervangen? U kunt bij ons terecht voor een fraai ontwerp en uiteraard voor een snelle en professionele installatie en reparatie. Kortom: onze activiteiten in het loodgieterswer zijn allesomvattend. Een probleem oplossen? Heeft u een installatieklus? Bel of mail: we horen graag van u!

Informatie over loodgieterswerk ontvangen?

Of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op, onze specialisten adviseren u graag en staan voor u klaar!

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle