Consument

//Luchtbehandeling
Luchtbehandeling2017-02-17T09:33:28+00:00

Luchtbehandeling

ziektekimmen

Verbeterde isolatie en toenemende vervuiling maken ventileren belangrijker. Door professionele luchtbehandeling ademt u altijd schone en zuivere lucht in. Hierdoor heeft u minder kans op allergische reacties en voelt u zich prettiger.

Ventileren voorkomt klachten

Wist u dat er duizenden soorten luchtverontreinigingen bestaan? Tabaksrook, schoonmaakmiddelen en uitlaatgassen zijn enkele bronnen. Binnenlucht van slechte kwaliteit leidt tot gezondheidsklachten.

Denk aan: allergische reacties zoals hoofdpijn, misselijkheid en irritaties aan de luchtwegen. Goede ventilatie voorkomt deze en andere klachten.

Isolatie maakt ventilatie noodzakelijk

Moderne woningen zijn vaak luchtdicht geïsoleerd. Voor deze woningen is ventilatie nog belangrijker, dan voor slecht geïsoleerde woningen. Hieronder verschillende manieren om correct te ventileren:

I

Mechanische ventilatie is een gebalanceerde ventilatiebox met een mechanische afzuig- en toevoerinstallatie, al dan niet met warmteteruggave.


II

De geconditioneerde lucht wordt via een luchtkanaal naar de gewenste ruimten getransporteerd om gebruikte, ‘vervuilde’ lucht vanaf de vervuilingplek af te voeren.


III

Luchtkanalen vormen samen met de luchtbehandelingkasten, ventilatoren, roosters, kleppen, geluiddempers, volumeregelaars, flexibele slangen e.d. een complete luchtbehandelinginstallatie.


Wat is de beste ventilatiemethode voor uw woning?
Neem contact op, dan geven we u snel een helder advies op maat!

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle