Consument

//Overige diensten consumenten
Overige diensten consumenten2017-02-17T09:34:23+00:00

Overige diensten consumenten

Sanitair installaties

Voor onze overige diensten kan de consumenten markt ook terecht bij Bennink Klimaattechniek, wij zijn al meer dan 150 jaar in alle markten thuis.

Overige diensten Bennink Klimaattechniek

Zo kunt u bij ons terecht voor  uw sanitaire installaties, loodgieters werkzaamheden, luchtbehandeling,  innovatieve oplossingen ook als u een beperkt budget, of beperkte ruimte heeft, vinden we innovatieve oplossingen voor u. Onze jarenlange ervaring werkt in uw voordeel.

Doordat we dagelijks met de nieuwste technieken en materialen omgaan, kunnen we elk ontwerp optimaliseren en onderhoud aan uw installaties en apparaten verzorgen.

Wilt u meer weten over onze diensten, wij zijn bereikbaar op 020-6301122

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle