Consument

Verwarming2017-02-17T09:33:58+00:00

Verwarming

Warmte is een levensbehoefte. Bennink Klimaattechniek zorgt voor optimaal verwarmingscomfort, tegen zo laag mogelijke kosten.

Deskundig verwarmingsadvies

Bennink Klimaattechniek weet alles van warmte. Moderne technieken en systemen zorgen voor optimaal comfort tegen lagere kosten. Kiest u voor een CV-ketel of gaat u voor zonne-energie? Lees verder of vraag een deskundig advies aan.

CV-systemen: steeds zuiniger

Welke verwarmingsinstallatie past bij u? Vaak adviseren we Hoog Rendementsketels. De HR ketel is zuinig, want de warmte van verbrandingsgassen worden hergebruikt. De voordelen? HR is beter voor het milieu en u heeft lagere kosten. Voor de renovatiemarkt hebben wij het Bennink Slim-systeem ontwikkeld. Bestaande rookgaskanalen voorzien we van een kunststof voering, hiermee maken we ze snel en eenvoudig geschikt voor zuinige HR-systemen.

gaskeur

Onze verwarmingssystemen:

  • Radiatoren
  • Vloerverwarming
  • Stralingsverwarming
  • Luchtverwarming

Fossiele brandstoffen raken op. De oplossing? Alternatieve energiebronnen. Die zijn nodig om nu en in de toekomst onze planeet te voorzien van energie. Consumenten kunnen nu al profiteren van onze duurzame energieoplossingen.

We verwarmen uw woning door:

  • Warmteterugwinning
  • Zonne-energie
  • Warmtekracht: gasmotor, elektra
  • Warmtepompen
  • Warmteopslag

Wilt u vrijblijvend een verwarmingsadvies ontvangen?
Vul onderstaand formulier in of bel tijdens kantooruren met 020 – 630 11 22.

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle