Consument

Slim systeem2017-02-17T09:33:52+00:00

Het Bennink Slim-systeem

Wilt u een HR- installatie? Maar is uw huidige systeem ongeschikt? Wij hebben de oplossing. Voor de renovatiemarkt hebben wij in 1996 het Bennink Slim-systeem geïntroduceerd.
Het systeem maakt bestaande rookgaskanalen geschikt voor HR- installaties. Lastig? Zeker niet.
De bestaande rookgaskanalen voorzien we eenvoudig van een kunststof voering. Hak- en breekwerk zijn dus niet nodig!

Kleine investering, hoog rendement!

Het Bennink Slim-systeem is een specialisme van ons bedrijf. Al 1.800 rookgaskanalen zijn behandeld. Met een kleine investering profiteert u snel van een hoger rendement. Kortom: u spaart het milieu én bespaart kosten!

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en/of wilt u vrijblijvend een verwarmingsadvies ontvangen? ga dan naar het contactformulier  of bel tijdens kantooruren met 020 – 630 11 22.

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle