Consumenten

///Ventileren en luchten
Ventileren en luchten2017-02-17T09:33:39+00:00

ramen-ventileren

Ventileren en luchten

Door uw woning goed te ventileren en regelmatig uw woning te luchten kunt u (gezondheids-) problemen voorkomen. Normaal gesproken is de buitenlucht schoner en droger dan de lucht binnenshuis.

Door goed te ventileren wordt schone droge lucht aangevoerd en de schadelijke stoffen en vochtige lucht naar buiten afgevoerd.

Als u onvoldoende ventileert blijven de schadelijke stoffen en verbrandingsgassen binnenshuis en wordt uw huis vochtig en zal muf kunnen gaan ruiken. Dit is niet erg goed voor uw gezondheid en kan uiteindelijk leiden tot schimmelvorming op de wanden en uw meubels.

Ventileren zorgt samen met luchten voor een gezond binnenklimaat. Luchten moet u doen op momenten dat het u schikt maar minimaal 1 keer per dag gedurende een half uur.

Hoe kan ik het beste mijn woning luchten?

Minstens 1 keer per dag in iedere kamer een raam of buitendeur gedurende 15 minuten minimaal een handbreedte open te zetten. Het beste is om dit te doen meteen nadat er veel vocht is geproduceert, bijvoorbeeld tijdens en na het koken, douchen, slapen etc.

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle