Consument

Wintercheck2017-02-17T09:34:04+00:00

Doe de wintercheck!

wintercheck

Veel mensen laten hun auto voordat de kou invalt een extra onderhoudsbeurt geven. Ook de verwarming heeft een wintercheck nodig. Niemand wil bij strenge vorst in een koud huis komen te zitten of onder een koude douche staan. Door nu een afspraak te maken voor een jaarlijkse controle met een UNETO-VNI installateur zit u er ook de komende winter warmpjes bij.

Zorgeloos de winter door

De UNETO-VNI installateur controleert de cv-ketel en plakt na het onderhoud de sticker Gecontroleerd op uw cv-ketel. Zo weet u dat u het komende seizoen weer kunt vertrouwen op uw verwarming. En het is meteen een geheugensteuntje voor de onderhoudsbeurt van volgend jaar.

Energiezuinig:

De UNETO-VNI installateur die uw cv-ketel onderhoudt zorgt ervoor dat de veiligheid van u en uw gezin gewaarborgd is. Daarnaast besteedt de installateur aandacht aan de afstelling van uw cv-ketel. Zo beschikt u niet alleen over een veilige cv-ketel, maar stookt u ook energiezuiniger. Een makkelijke manier om uw energierekening omlaag te brengen.

Vervanging van de CV-ketel:

Hoe goed onderhouden ook, een verwarmingsketel gaat zo’n 12 à 15 jaar mee. Daarna is het tijd om een nieuwe aan te schaffen. Want hoe ouder de ketel wordt, hoe meer kans u loopt dat onderdelen het begeven en dat kunt u voor hoge kosten komen te staan. Als u de ketel gaat vervangen, kunt u het beste kiezen voor een HR-ketel. De nieuwste generatie HR-ketels haalt namelijk meer warmte uit dezelfde hoeveelheid gas. Wat gunstig is voor uw portemonnee en  het milieu.

Bespaartips:

1

Onderhoud aan de verwarmingsketel
Een jaarlijkse onderhoudsbeurt door een UNETO-VNI installateur zorgt voor probleemloos stoken. De installateur controleert de werking van de ketel en vervangt onderdelen die aan vervanging toe zijn. Zo blijft de ketel ook de komende winter zijn werk optimaal doen.


2

Snel warmwater
Bij een ketel die op zolder hangt, kan het soms wel een minuut duren voor het water uit de keukenkraan heet wordt. Een boiler in de loze ruimte in het keukenkastje zorgt ervoor dat u ook hier snel warm water heeft. Niet allen comfortabel, maar ook energiezuinig. Ze zijn bovendien eenvoudig te installeren.


3

Zonneboiler
Meestal wordt energie opgewekt uit gas of stroom. Maar ook de zon levert energie, zelfs op bewolkte dagen. Een zonneboiler verwarmt het water in een zonnecollector op het dak en levert warm water om te douchen of voor de verwarming van uw woning. Uw cv-ketel maakt daardoor minder uren, dat scheelt fors in de energiekosten.


4

Ontluchten en bijvullen
Controleer zelf regelmatig of de verwarmingsketel nog op de voorgeschreven druk staat. Die vindt u in de handleiding die u bij de CV-ketel heeft ontvangen. Vul de ketel op tijd bij en ontlucht de radiatoren regelmatig.


Meer weten over de wintercheck?

Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact met ons opnemen,  of u vult uw gegevens in de onderstaande velden in wij nemen dan contact met u op.

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle

Periodiek onderhoud

 • Met periodiek onderhoud door Bennink Service & Onderhoud  bespaart u geld, tijd en voorkomt u onnodig gedoe.
  6 Redenen om te kiezen voor jaarlijks onderhoud

  Het is veiliger
  Minder kans op storingen
  Voorkomt hoge reparatiekosten
  Een goed onderhouden installatie gaat aantoonbaar langer mee
  Optimaal afgesteld voor een hoger rendement tot wel 25%
  24/7 service, geen voorrijkosten,  jaarlijks onderhoud

  Heeft u nog geen onderhoudscontract?

  Dan is de kans groot dat er een onverwachte storingen kan ontstaan.
  Met periodiek onderhoud door Bennink Service & Onderhoud bespaart u niet alleen geld, maar ook  tijd en u voorkomt onnodig gedoe.
  Met een onderhoudscontract van Bennink Service & Onderhoud kunt u in geval van een storing, terugvallen op onze 24/7 service, betaalt u geen voorrijkosten en wordt uw installatie 1 keer per jaar door ons onderhouden.

  U heeft al een onderhoudscontract:  vanaf  € 95,86  ex. btw dat is nog geen € 7,99 per maand.

  Vraag nu direct vrijblijvend uw offerte aan:

   

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.