De Kiwa Nederland toetste Bennink Klimaattechniek onlangs tijdens de jaarlijkse audit voor ons kwaliteits- en veiligheidssysteem.
Hier werd groen licht gegeven: binnen de deelgebieden 04 t/m 08, 21, 25 en de VCA mogen wij onze werkzaamheden voortzetten en dat is supergoed nieuws!

Om deze certificeringen te mogen ontvangen, hebben we 3 handboeken opgesteld met daarin onze procedures, formulieren en checklijsten. Controle hierop vindt periodiek plaats tijdens projectbezoeken en interne audits, ons materiaal wordt jaarlijks gekeurd en onze meetinstrumenten annueel gekalibreerd. Zo borgen we de kwaliteit én veiligheid van onze werkzaamheden.

We kunnen met deze certificeringen een compleet werkgebied van grote tot kleine gasinstallaties, waterinstallaties en bodemsystemen bedienen in zowel woning- als utiliteitsbouw. Zonder onze collega’s hadden we deze prestatie niet kunnen leveren en we zijn hen dan ook zeer dankbaar voor de inzet en betrokkenheid in de kwaliteits- en veiligheidswaarborging van Bennink Klimaattechniek!