Over ons

/Profiel Bennink Klimaattechniek
Profiel Bennink Klimaattechniek2018-01-26T11:59:24+00:00

Over ons

Bennink Klimaattechniek is een Werktuigbouwkundig installatiebedrijf, gevestigd te Amsterdam. Opgericht in 1857 door de hr. J.C. Bennink. Rond 1930 overgenomen door de familie Ophoff en heden in eigendom van de 3e generatie. Kortom een familiebedrijf.

Kenmerken van onze organisatie zijn:

Flexibel en innovatief, waarbij de kwaliteit wordt gezien als waarborg voor de continuïteit.


j-c-bennik-klein

In 1857 werd het bedrijf opgericht door de heer Röumen. Het toen nog alleen loodgietersbedrijf was gevestigd in een bedrijfspand in het hart van Amsterdam. Korte tijd later werd de heer J.C. Bennink opgenomen in het bedrijf, dat vanaf dat moment zijn naam draagt: Bennink Klimaattechniek.

Onder leiding van de heer J.C. Bennink groeide het bedrijf verder uit naar een middelgrote onderneming in de regio Amsterdam.

Rond 1900


Begin 1900 nam de heer H.C.M. Ophoff, die zijn loopbaan was begonnen als projectleider, zitting in de directie van Bennink Klimaattechniek. Mede omdat de heer Bennink zelf geen opvolgers had, werd het bedrijf uiteindelijk door H.C.M. Ophoff overgenomen en verder voortgezet.

De naam Bennink, die inmiddels grote bekendheid genoot, bleef mede om die reden gehandhaafd.

h-c-m-ophoff-klein

Het jaar 1950


pat-ophoff

Eind jaren ’50 trad de zoon van de heer H.C.M. Ophoff toe, tot het bedrijf. De introductie van stadsgas in de jaren ’60, was voor de heer P.A.Th. Ophoff aanleiding om samen met zijn broer H. Ophoff het loodgietersbedrijf om te vormen tot verwarmingsbedrijf.

In het jaar 1988


In het jaar 1988 deed de heer. P.J.H. Ophoff zijn intrede als derde generatie, zoon van de heer P.A.Th. Ophoff.

pjh-ophoff

+/- 40 medewerkers


Bennink Klimaattechniek is een zelfstandig opererend familibedrijf, gevestigd op de Asterweg 7 te Amsterdam. Met +/- 40 medewerkers staan wij dagelijks in voor flexibiliteit, innovatie en kwaliteit van klimaattechnische installaties voor zowel de zakelijke markt als voor onze particulieren klanten. Onze werkwijze is sterk gericht op samenwerking, waarbij geldt: afspraak is afspraak! Wij nemen onze klanten zorgen uit handen en we werken met heldere, duidelijke stappenplannen. Onze communicatie is glashelder. Onze mensen zijn gespecialiseerd in onderhouds- en renovatiewerkzaamheden en gewend te werken in woningen die bewoond zijn of bedrijfspanden die in gebruik zijn tijdens de werkzaamheden.

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle