Service & Onderhoud

/Service en Onderhoud CV installatie
Service en Onderhoud CV installatie2019-11-14T15:15:36+00:00

Service  en Onderhoud CV Installatie

Service & Onderhoud CV installatie

Service en Onderhoud CV installatie is een bedrijfsonderdeel van Bennink Klimaattechniek. Het bedrijfsonderdeel Service en Onderhoud CV installatie is verantwoordelijk voor de service, onderhoud en beheer van alle geleverde systemen. Onze professionele medewerkers – die jarenlang aan het bedrijf verbonden zijn – beschikken over uitgebreide vakkennis en een groot gevoel voor service.

Het plegen van voldoende tijdig en goed onderhoud is van groot belang om jarenlange zorgeloze werking van uw apparatuur te garanderen.
Als u op regelmatige basis service en onderhoud laat verrichten, volgens een van te voren vastgestelde planning vermindert de kans op onverwachte storingen.

Bennink Service & Onderhoud beschikt over gespecialiseerd servicemonteurs die dagelijks op pad zijn om storingen te verhelpen en onderhouds- werkzaamheden te verrichten voor onze klanten.

Voor meer informatie kunt u contact op nemen met onze afdeling Service en Onderhoud Tel: 020-6301127

AD-HOC onderhoud

U kunt bij ons kiezen om uw onderhoud of verhelpen van storingen op ad-hoc basis aan ons uit te besteden. Hiervoor hanteren wij een vaste prijslijst. Of U kiest er voor om een service & onderhoudscontract af te sluiten, waarbij u voor een vast bedrag per jaar uw onderhoud aan ons kunt uitbesteden, en in geval van storingen er geen voorijkosten worden berekenen.

Bij jaarlijks onderhoud kunnen problemen op tijd worden opgelost en kleine defecten worden gerepareerd voordat deze voor een storing zorgen. Hiermee voorkomt u dat uw verwarming op een onverwacht en ongunstig moment uitvalt. Hierdoor bespaart u dure vervangingen. Defecten kunnen tijdens een perodieke onderhoudsbeurt worden opgelost. Hiermee spaart u voorrijkosten  die u anders moet betalen als u een monteur laat komen om een storing te verhelpen.

Met het afsluiten van een onderhoudscontract bij Bennink Service & Onderhoud, verzekert u zich van een jarenlange storingsvrije werking van uw apparatuur. De vorm van dit contract hangt af van uw wensen en de geplaatste apparatuur of systemen.

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle