Zakelijke markt

///Airconditioning Kostenbesparend
Airconditioning Kostenbesparend2017-02-17T09:32:10+00:00

Kies een kostenbesparende Airconditioning!

Kostenbesparende airconditioning?
Het kan! Met ons vernuftige systeem verwarmen en koelen we alleen de ruimtes waar u werkt. Daarnaast hergebruiken we warmte, waardoor u 40 tot 45% minder energie verbruikt!

Minder verspilling, maximaal comfort

U wilt dat uw werknemers comfortabel werken, maar verspilling voorkomen. Ons VRV-systeem zorgt voor een constante en comfortabele temperatuur. Wij hebben zelfs systemen die ruimtes individueel koelen of verwarmen. De voordelen? Minder verspilling en maximaal comfort!

Dalende energiekosten

W e kunnen via hetzelfde koelcircuit ruimtes gelijktijdig koelen en verwarmen. Het grote voordeel is dat we hierdoor warmte terugwinnen uit ruimtes die we koelen. De compressor heeft minder energie nodig. Hierdoor zal uw maandelijkse energiefactuur dalen en draagt u uw steentje bij aan duurzaam ondernemerschap.

Meer vloeroppervlakte, minder bouwkosten

Aparte technische ruimten zijn niet langer nodig. U bespaart bouwkosten en het levert u extra vloeroppervlakte op. Wilt u ook een  kostenbesparende airconditioning? Uw onderneming verduurzamen?

Vul het contactformulier in of bel onze adviseurs tijdens kantooruren!

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle