Zakelijke markt

///Airconditioning Split-systeem
Airconditioning Split-systeem2017-02-17T09:31:39+00:00

Airconditioning Split-systeem

Wat is het airconditioning split-systeem? En wat is het verschil met het airconditioning Multi split-systeem? We leggen het graag uit.

Meeste airco’s hebben een split-systeem

De meeste airco’s hebben een split-systeem. Een split-systeem bestaat uit een binnenunit (verwarmingsconvector) en een buitendeel. In de te koelen ruimte plaatsen we een koeler (de binnenunit) die de ruimtelucht aanzuigt, het stof filtert, de warme lucht in het koelelement afkoelt en weer terugblaast naar het vertrek.

Zo werkt een gesloten kringloopsysteem

De warmte uit de lucht wordt in de koeler door een koelgas opgenomen. Via een gesloten kringloopsysteem pompen we dit gas naar een koelmotor (buitenunit)t. De koelmotor staat buiten. Deze zorgt voor afkoeling, zodat het gas in koude toestand naar de binnenunit kan. De thermostaat schakelt de koelmotor uit als de gewenste temperatuur is bereikt.

Een airconditioning met multi split-systeem

En wat is nu het multi split systeem? De werking van een multi split-systeem is hetzelfde als bij een single split-systeem. Het verschil is dat er meerdere binnenunits aangesloten worden op één buitenunit. Meer weten over airco-systemen?
Neem contact op, we horen graag van u!

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle