Zakelijke markt

///Koudwatersysteem Airconditioning
Koudwatersysteem Airconditioning2017-02-17T09:31:45+00:00

Koudwatersysteem Airconditioning

Is een ‘airconditioning koudwatersysteem’ handig voor uw bedrijf? Voor grote gebouwen zijn koudwatersystemen een uitkomst. Deze systemen zorgen voor een geleidelijke temperatuurovergang en stabiel, aangenaam klimaat.

Koudwatersysteem: koelt en zuivert de lucht

Een airco koudwatersysteem bestaat vaak uit een koelunit op het dak, soms staat de koeling in een technische ruimte binnen. De koelunit transporteert koud water naar de te koelen binnenunits. Wist u dat dit koudwatersysteem de lucht ook kan reinigen? Zo heeft u een koel- en reinigingssysteem ineen.

Ideaal voor grote gebouwen en productieruimtes

In grote gebouwen en in productieruimtes zijn plotselinge temperatuurschommelingen ongewenst. Het airconditioning koudwatersysteem zorgt voor geleidelijke temperatuursverandering. Gaat u uitbreiden? Of afslanken? U sluit simpel binnenunits aan of af. Kortom: veel flexibiliteit, weinig schommelingen in de temperatuur.

Aangenaam klimaat dankzij airconditioning

Met een warmtepomp kan het airconditioning koudwatersysteem ook verwarmen. Het resultaat? Iedere seizoen heeft u een stabiele, aangename temperatuur. Alleen het aangename binnenklimaat wijst op de aanwezigheid van een airconditioner. Is dit systeem een uitkomst voor uw onderneming?

Neem contact op en bespreek uw situatie en wensen met onze adviseurs!

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle