Zakelijke markt

//Overige installatietechniek
Overige installatietechniek2017-02-17T09:31:09+00:00

Overige installatietechniek

Wij leggen en onderhouden elektronische installaties voor bedrijven aan. Denk aan: communicatiesystemen, beveiliging en loodgieterswerk.

Installeren met oog voor detail

Ondernemingen veranderen en innoveren voortdurend. Zeker op het gebied van data-infrastructuur gaan de ontwikkelingen razendsnel. Wie leidt bij u alles in goede banen? Samen met u definiëren wij een goed werkend, flexibel en modern systeem. We onderhouden het systeem en maken er een efficiënt bedrijfsmiddel van!

Beveiliging van gebouwen of woningen

Uwilt diefstal, brand en vandalisme voorkomen. Wat we voor u doen? Alles van preventie tot complexe geïntegreerde oplossingen. Denk aan: brandmelders, inbraakmelders, toegangscontrole en cameratoezicht.

Heeft u een nieuwbouwproject? Loodgieterswerk kunt u aan Bennink uitbesteden. Dankzij intensieve samenwerking kan Bennink Installatietechniek een totaalpakket bieden voor:

  • Elektrotechniek
  • Databekabeling
  • Beveiliging

Één aanspreekpunt voor uw project

Kiest u voor Bennink, dan kiest u voor één aanspreekpunt voor al uw installatieprojecten. Wijzigingen in het project geven we direct door aan andere disciplines. Meer weten over elektrotechniek, databekabeling of beveiliging?

Neem contact op: we geven u graag een helder advies.

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle