Zakelijke markt

Gebouwbeheersysteem2017-02-17T09:31:03+00:00

Gebouwbeheersysteem

Bent u eigenaar van een gebouw of gebouwbeheerder?

Gebouwenbeheer is een complex spel van factoren. Online gebouwenbeheer is eenvoudig. Ontdek onze slimme totaaloplossingen voor modern gebouwenbeheer!

De gebouwenbeheerder dient rekenen te houden met meerdere behoeften. De eigenaar wenst lage kosten, gebruikers willen optimaal comfort en de installateur wil een eenvoudig een flexibel systeem. En u? U wilt een geïntegreerde totaaloplossing. Een oplossing die kosten reduceert, comfort maximaliseert, het overzicht verbetert en functionaliteiten integreert. Onze online oplossingen maakt gebouwenbeheer eenvoudiger.

Volledige integratie zorgt voor inzicht

Overzicht is noodzakelijk voor het efficiënt beheer van gebouwen. U wilt technische functionaliteiten op elkaar afstemmen. Zo verhoogt u gebruikerscomfort en verlaagt u energie- en onderhoudskosten. Wij integreren klimaat, energie, verlichting, beveiliging en andere subsystemen in één duidelijk en overzichtelijk systeem. Volledige integratie zorgt voor meer overzicht, inzicht en maakt besparingen mogelijk.

Voordelen van onze ‘web-based’ oplossingen:

  •    Optimale beschikbaarheid van applicaties
  •    Gelijktijdig toegang voor meerdere gebruikers
  •    Lokale ‘web embedded’ server of centrale server intern of extern geplaatst
  •    Minimaal beheer door webbased applicaties

Hoe werkt eenvoudig online gebouwenbeheer?

Priva ontwikkelt slimme oplossingen voor gebouwbeheer. Met de Compri HX WebEngine bestuurt en controleert u online alle regeltechnische installaties.

De voordelen? Bij een online oplossing installeert u geen aparte software. Vanaf elke willekeurige plek beheert u de data, leest u de trendopslag uit en wijzigt u instellingen.

priva

De Compri HX WebEngine is toepasbaar in allerlei projecten, niet uitsluitend voor nieuwbouw.
Het is ook dé oplossing voor renovatie, zowel voor grote als kleinere gebouwen, en zelfs multi-siteprojecten. Bovendien is de Compri HX WebEngine eenvoudig te integreren.

Het is ook dé oplossing voor renovatie, zowel voor grote als kleinere gebouwen, en zelfs multi-siteprojecten. Bovendien is de Compri HX WebEngine eenvoudig te integreren.

Meer weten? Bel voor een afspraak of vul het contactformulier in. We vertellen u graag meer over eenvoudig en modern gebouwenbeheer!

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle