Zakelijke markt

///Professionele luchtbehandeling werkt
Professionele luchtbehandeling werkt2017-02-17T09:30:50+00:00

Professionele luchtbehandeling werkt!

Doordat we kantoren beter isoleren, wordt ventilatie belangrijker. Werknemers functioneren beter als de luchtbehandeling goed werkt.

Slechte ventilatie leidt tot klachten

Vervuiling van de lucht leidt tot gezondheidsklachten. Huisstofmijt, pollen, schoonmaakmiddelen, er zijn veel bronnen van schadelijke stoffen. Werknemers voelen zich onprettig in een slecht geventileerde binnenruimte. Het leidt tot hoofdpijn, misselijkheid en irritaties aan keel en neus. Wilt u het beste voor uw werknemers? Kies dan voor de professionele luchtbehandeling van Bennink.

Betere isolatie maakt ventilatie noodzakelijk

Betere isolatie zorgt voor een luchtdichte werkomgeving. Het gevolg? De concentraties koolmonoxide, stikstofoxide en organische stoffen stijgen. Hierdoor ontstaan vocht- en schimmelproblemen. Kortom: de noodzaak tot ventilatie neemt toe.

Moderne manieren van kantoorventilatie:

  •  Mechanische ventilatie
  •  Afzuiging middels ventilator
  •  Afzuiging + toevoer middels ventilator (eventueel met warmteterugwinning)
  •  Afzuiging + toevoer middels luchtbehandeling

Gezonder, energieker en productiever

Meer weten over kantoorventilatie? Of bent u nieuwsgierig wat voor u de beste manier van luchtbehandeling is? Neem contact op, onze adviseurs geven u graag een advies op maat.

Hiermee creëert u de ideale luchtbehandeling in uw bedrijf. Uw werknemers voelen zich gezonder, energieker en productiever.

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle