Zakelijke markt

//Verwarming systemen
Verwarming systemen2017-02-17T09:31:32+00:00

Verwarming systemen

meer-warmte-minder-energie-bespaar-2

Meer warmte, minder energie

Als geen ander kent Bennink Klimaattechniek de waarde van warmte. Warmte is een levensbehoefte. Met moderne technieken verkrijgt u meer warmte en bespaart u energie.

HR-ketel: beter voor het milieu

Voor de zakelijke markt leveren en installeren wij CV-systemen. Kiest u voor een Hoog Rendement ketel? HR-ketels gebruiken de warmte van verbrandingsgassen, deze warmte gaat bij andere ketels verloren. Dat is beter voor het milieu en het bespaart kosten. Kunt u vanwege de afvoer of schoorsteen geen HR-Ketel kiezen? In dat geval verdient een Verbeterd Rendement (VR)-ketel soms de voorkeur.

Ongeschikt rookkanaal voor HR? Zó opgelost!

Is uw bestaande rookgaskanaal niet geschikt voor HR? Het Bennink Slim-systeem is de oplossing. In de rookgaskanalen plaatsen we een kunststof voering. Het resultaat? Geen hak- en breekwerk, wel de voordelen van een zuinige HR-ketel. Het Slim-systeem is ons specialisme. Na introductie zijn al ruim 1.800 rookgaskanalen succesvol behandeld!

Milieuvriendelijke oplossingen voor uw bedrijf

Fossiele brandstoffen worden schaarser. Het gevolg? Energieprijzen stijgen en de aarde warmt op. Alternatieve energiebronnen zijn de oplossing. Bennink Klimaattechniek weet alles van duurzame oplossingen. worden ontwikkeld om de aarde te kunnen blijven voorzien van de enorme vraag naar energie.

Enkele milieuvriendelijke oplossingen op een rij:

  • Warmte terugwinning
  • Zonne-energie
  • Warmtekracht: gasmotor, elektra
  • Warmte pompen
  • Warmte

Meer weten over duurzame energieoplossingen?
Bel ons tijdens kantooruren of vul uw gegevens in op het contactformulier!

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle