///Verwarming en elektriciteitsinstallaties
Verwarming en elektriciteitsinstallaties2017-02-17T09:31:24+00:00

Verwarming en Electriciteitsinstallaties

Radiatoren-modern
Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor de gas- en elektriciteitsinstallaties in uw bedrijfspand. Laat deze installaties keuren, dan weet u zeker dat ze in goede conditie zijn.

KOOLMONOXIDEVERGIFTIGING VOORKOMEN?

Bij oudere verwarmingsinstallaties en geisers werkt het verbrandingsproces vaak niet goed. Goede ventilatie van de ruimte voorkomt de vorming van koolmonoxide en dus ook van koolmonoxidevergiftiging. U kunt voor de veiligheid koolmonoxide (CO) melders laten plaatsen. Veiliger en zuiniger stoken? Schakel over op een HR-ketel of een HRe-ketel.

HR-KETEL EN HRE-KETELS: ZUINIGE CV-KETELS

Nieuwe cv-ketels zijn veel zuiniger, zodat uw stookkosten omlaag gaan. De HR-ketel is zuiniger dan een VR-ketel, maar niet overal te plaatsen. De HRe-ketel is nog zuiniger, omdat deze innovatieve ketel zijn eigen elektriciteit produceert. Wat is voor u de beste keus? Onze adviseurs bekijken graag uw situatie en geven direct een geldbesparend advies. Meer weten over verwarming of elektriciteit?

 

Meer weten over verwarming of elektriciteitsinstallaties?
Bel ons tijdens kantooruren of vul uw gegevens in op het contactformulier!

Vertrouwd:

Dagelijks geniet u van het comfort van warmte en warm water. Een goede combi-installatie en een vakkundige en betrouwbare installateur is hierbij onmisbaar.

Service en Klimaattechniek:

Synergie ontstaat omdat meerdere facetten van de klimaattechniek tot ons werkterrein behoren (verwarming, airconditioning, luchtbehandeling) waardoor wij in staat zijn voor drie deelgebieden een breed pakket producten en service te leveren.

Referenties:

Aan de Mussenstraat in Hilversum “De oude gemeentewerf” is door Bennink Klimaattechniek het eerste project voltooid dat een nieuwe start inluidde van de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket van Bennink Klimaattechniek.

Geïnteresseerd in ons dienstenpakket neem dan contact met ons op:

Telefoon: 020 – 630 11 22
E-mail: bennink@benninkbv.nl

 

facebook icontwitter iconlinkedin icongoogle